bar
Adriaans huurders

Huurders

Wij vinden het belangrijk dat onze huurders zich thuis voelen bij Adriaans. Daarom zorgen we voor korte lijntjes. Daarnaast kunt u veel informatie terugvinden in Omniboxx, ons huurdersportaal.

Op deze pagina vindt u meer informatie over huurderszaken, zoals het (wijzigen van uw) huurcontract, geldzaken of het onderhoud van uw woning.

Storing melden

Heeft u last van een verstopt toilet, een storing aan uw cv-ketel of werkt de lift niet meer? Neem eerst een kijkje in onze FAQ (veel gestelde vragen) voordat u een storing meldt. Ook als u bijvoorbeeld wilt weten wat u zelf mag aanpassen in uw huis of als u een reparatieverzoek wilt doen. U kunt ook hieronder op de knop “storing melden” drukken, dan komt u meteen op de pagina storingen.

Storing melden

 

Informatie

Huurderszaken

Als u een woning bij ons huurt, dan sluit u een huurovereenkomst af. Hierin leggen we al onze afspraken vast. Bijvoorbeeld over wie de woning huurt, hoeveel huur u betaalt en wat u wel en niet mag doen in de woning. De huurovereenkomst kunt u terugvinden in ons huurdersportaal Omniboxx.

Bent u huurder en gaat u trouwen of een geregistreerd partnerschap aan? Dan wordt uw partner automatisch medehuurder. Hij of zij heeft vanaf dat moment dezelfde rechten en plichten als u.

Woont u samen maar bent u niet getrouwd of geregistreerd partner? Dan is uw partner medebewoner en staat hij of zij niet in de huurovereenkomst. Daarom mag uw partner niet in de woning blijven als u vertrekt.

Als er iemand bij u intrekt, vragen wij u om eerst toestemming te vragen bij ons. Dat kan via aanvraagformulier inwoning.

Uw partner kan medehuurder worden als u meer dan twee jaar samenwoont. En als u samen alles betaalt en regelt voor het huis. Dit kunt u aanvragen via aanvraagformulier inwoning.

Als er iets veranderd is in uw persoonlijke situatie, dan moet de huurovereenkomst worden aangepast. Dit gebeurt bijvoorbeeld als u bent getrouwd, gaat samenwonen of bent gescheiden. Neem in dat geval contact met ons op.

In onze algemene voorwaarden, waarmee u akkoord gaat als u de huurovereenkomst tekent, staat wat u wel of niet mag doen in uw woning.

Voor sommige woningen gelden daarnaast nog huisregels. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op.

In uw huurovereenkomst staat welke huurprijs u betaalt. Conform de huurovereenkomst betaalt u de huur vooruit voor of op de eerste dag van elke maand. Kunt u door omstandigheden de huur niet op tijd betalen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Misschien kunnen we een betalingsregeling treffen.

Ieder jaar mogen we de huur aanpassen op 1 juli. Hiervan wordt u altijd vóór 1 mei op de hoogte gebracht.

Iedere dag van de maand kunt u uw huur opzeggen. U heeft minimaal 1 maand opzegtermijn, maar u mag natuurlijk ook langer van tevoren opzeggen.
In de algemene bepalingen van uw huurovereenkomst, artikel 18.1, leest u hoe u uw huurovereenkomst kunt opzeggen. Heeft u vragen neem dan contact met ons op via 0492-534550 of info@adriaanshelmond.nl

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 0492 534 550 Of voel vrij ons een email te sturen: info@adriaanshelmond.nl