bar
Over ons
Kubuswoningen
Adriaans

Over ons

“Onze passie is onze kracht” Ontwikkelen, bouwen, verhuren en onderhouden. Bij Adriaans doen we het allemaal. 

Wij staan voor bijna 100 jaar bouwen. De leiding is inmiddels in vaste handen bij de derde én vierde generatie. Wij zijn gedreven door passie. Onze passie én die van de mensen die hier werken, dat is onze kracht en daarmee zijn we geworden wie we nu zijn.

Adriaans is een van de grotere woningbezitters en verhuurders in de regio. Naast verhuur en onderhoud verzorgen we ook duurzame (ver)bouw, brengen beleggers hun vastgoedportefeuille onder bij ons en ontwikkelen we eigen bouwprojecten.

Het beheer en onderhoud van onze woningen doen we met onze eigen mensen. Dat is uitzonderlijk. We doen dat op een manier en met een organisatie die vergelijkbaar is met die van een woningcorporatie.

We opereren in de vier ‘bouw-takken’ ontwikkeling, bouwen, verhuren en onderhoud. De keuze om daarnaast samen te werken met een aantal zorgvuldig gekozen onderaannemers is een hele bewuste. Zij werken vanuit dezelfde visie als wij. We vullen elkaar aan. Dat persoonlijke karakter en die gemoedelijkheid passen écht bij ons. Bovendien vinden we een goede samenwerking van groot belang. Je weet wat je aan elkaar hebt, je hebt aan een woord genoeg en je moet elkaar iets gunnen. Kwaliteit staat bij ons boven alles.

Adriaans

Kubuswoningen

Ze zijn een echte eyecatcher in het centrum van Helmond: de kubuswoningen aan het Piet Blomplein en de Kasteel-Traverse. Wij verhuren en verkopen enkele van deze bijzondere huizen.

Enkele bijzondere kenmerken van deze woningen:

  • De unieke vorm. U woont in een kubus, die lijkt te balanceren op een paal
  • De speelse indeling. U kunt hier uw creativiteit kwijt
  • Er zijn drie leefniveaus
  • De fantastische locatie in het centrum van Helmond

 

Kubuswoning kopen of huren

Lijkt het u fijn om in een uniek huis te wonen, dat is ontworpen door kunstenaar Piet Blom? U kunt deze woningen via ons huren of kopen.

Is er momenteel geen kubuswoning te koop of te huur? Neem dan contact met ons op om uw interesse kenbaar te maken. Wij benaderen u dan wanneer er een kubuswoning vrijkomt.

Onze pijlers

‘Onze passie is onze kracht.’

Ontwikkelen, bouwen, verhuren en onderhouden. Bij Adriaans doen we het allemaal.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 0492 534 550 Of voel vrij ons een email te sturen: info@adriaanshelmond.nl