bar
Adriaans Project Bouw

Boordseweg Nuenen

Opdrachtgever: Particulier

 

Voor een particulieren opdrachtgever in Nuenen heeft de garage plaats mogen maken voor een prachtige uitbouw in de vorm van een garageruimte en ‘uitbreiding’ van de woonkamer & thuiskantoor.

Door het strakke ontwerp waarin veel gebruik is gemaakt van glas is er een optimale verbinding met de nieuw aangelegde tuin gelegd.

De verbouwing is over de volledige begane grond doorgetrokken, zo is hier de volledige opbouw van de vloer vernieuwd en geïsoleerd en afgewerkt met een massief eikenhouten visgraatvloer. Om de verbinding van buitenaf zo onzichtbaar mogelijk te maken zijn ook de kozijnen in de huidige achtergevel vernieuwd en lijkt het één doorlopende lijn wat een rustig beeld geeft vanuit de tuin.

Door het plaatsen van een pantry in de garage en een extern toilet in deze ruimte, is deze dan ook van alle gemakken voorzien.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.