bar
Adriaans Project Bouw

Wilhelminalaan Helmond

Opdrachtgever: Particulier

Voor een particulier opdrachtgever in Helmond hebben we het genoegen gekregen om het ruime appartement aan de Wilhelminalaan een metamorfose te mogen geven. Daarbij waren met name energiezuinigheid en comfort de speerpunten.

Door een interieurarchitect is een ontwerp gemaakt binnen de beschikbare ruimten. Daarbij is gekeken naar de wanden die, zonder constructieve ingrepen, verwijderd konden worden om zo een ruimere opzet te creëren.

Wij zijn bij deze verbouwing begonnen met het sloopwerk, daaronder vielen het verwijderen van de diverse wanden, binnendeuren, badkamer/wc, schuifpuien, radiatoren en de complete vloerafwerking inclusief bestaande dekvloer.

Hierna is er gestart met de herbouw van het appartement. Hierbij is er als eerste isolatie aangebracht op de bestaande vloer, waarop een vloerverwarmingssysteem is aangebracht welke gekoppeld is aan een nieuwe energiezuinige Cv-ketel. Daarnaast zijn de enkele wanden opnieuw opgetrokken en zijn er nieuwe binnendeuren geplaatst, waaronder een grote taatsdeur tussen de woonkamer en de hal. Er zijn een 2-tal nieuwe schuifpuien geplaatst voorzien van HR++ glas, en het balkon is voorzien van composiet terrasplanken. De gehele woning is voorzien van stucwerk en alle wanden en kozijnen zijn aan de binnenzijden voorzien van een nieuwe laag verf.

Door enkele externe partijen is er een prachtige keuken en diverse kasten geplaatst, en is de vloer voorzien van een mooie visgraad pvc-vloer.

Hierdoor is het appartement wel helemaal up to date, en omgetoverd tot een van de mooiere appartementen van Residentie “De Vuurdoorn”.

 

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 0492 534 550 Of voel vrij ons een email te sturen: info@adriaanshelmond.nl