bar
Nieuws

Sterk aan het werk bij Adriaans

24 oktober, 2023

Sterk aan het Werk bij Adriaans

Adriaans is als werkgever aangesloten bij de nieuwe editie van Sterk aan het Werk. In dit werk- en ontwikkelprogramma gaan alleenstaande moeders met een bijstandsuitkering acht maanden begeleid aan de slag bij een werkgever.

Sterk aan het Werk

Een leuke baan draagt bij aan een gelukkig leven. Je krijgt leuke contacten, kunt jezelf ontwikkelen en krijgt financiële ruimte. Maar wij zien als werkgever ook dat het niet voor iedereen gemakkelijk is om een baan te vinden. Bijvoorbeeld wanneer iemand een gat heeft op zijn/haar cv. Als werkgever vinden we het belangrijk om gelijke kansen op de werkvloer te bieden. Wij zijn dan ook trotse deelnemer van Sterk aan het Werk van Driessen Foundation. Dit is een werk- en ontwikkelprogramma voor alleenstaande moeders met een bijstandsuitkering.

 

Talenten en ontwikkeling

De komende acht maanden komt één van de deelnemende moeders bij ons werken. Samen gaan we kijken naar talenten en interesses en wat voor werk bij de deelnemer past. Een heel leuk proces, omdat we niet uitgaan van een bestaande functieomschrijving, maar deze dus samen in gaan vullen! We krijgen hierin als werkgever begeleiding vanuit het programma. Deelnemers krijgen ook begeleiding van een jobcoach en trainingen voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij hebben zin om dit traject in te gaan en samen op een andere manier naar werk te gaan kijken. Dank aan Driessen Foundation voor het vertrouwen!

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 0492 534 550 Of voel vrij ons een email te sturen: info@adriaanshelmond.nl