bar
Nieuws

Villa Heidestaete in de verhuur!

22 maart, 2024

Sluit eens even uw ogen. Waar droomt u van als u denkt aan een ideale huurwoning? Aan een karaktervol appartement in de stijl van een riante villa? Dan is dit uw kans. Aan de Gerwenseweg in Stiphout wordt Villa Heidestaete gebouwd in opdracht van Adriaans. In dit luxe appartementencomplex worden zes huurappartementen uit het hogere segment gerealiseerd.

Te huur, luxe en ruime appartementen in Villa Heidestaete.

Villa Heidestaete ligt ver van de weg, verscholen in weelderig groen en is onopvallend voor de voorbijganger. Voor toekomstige bewoners is deze locatie dus een oase van privacy. Tegelijkertijd liggen de appartementen op loopafstand van het centrum van Stiphout en op fietsafstand van het gezellige en levendige centrum van Helmond. Een golfbaan vindt u op slechts drie kilometer afstand.

We hebben nog appartementen te huur maar wees er snel bij!

Veel mensen hechten waarde aan ruim, comfortabel, veilig en groen wonen. Een leefomgeving waar jong en oud zich prettig voelt. Villa Heidestaete voldoet hier zeker aan. De opzet van de appartementen is ruim. Rondom de woningen ademt het groen en licht. Hierdoor voelt u zich snel thuis.

Doordat we slechts zes van deze appartementen uit het luxesegment kunnen aanbieden, kunt u spreken van een exclusief aanbod. Villa Heidestaete omvat drie woningtypes. Bent u geïnteresseerd, wilt u huurprijzen weten of meer informatie, klik dan op deze link.

 

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 0492 534 550 Of voel vrij ons een email te sturen: info@adriaanshelmond.nl